Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Verkeerspleinen - Toolkit

Voor vrijwilligers, bondsraadsleden en collega's

Wat leuk dat je op deze pagina bent. Dit betekent dat je de actie ‘een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’ onder de aandacht wilt brengen in jouw netwerk. Heel fijn, dankjewel! Met jouw hulp, maken nog meer basisscholen kans op een ANWB Verkeersplein. Dit is belangrijk, want een verkeersplein zorgt ervoor dat kinderen in een veilige omgeving praktijkervaring op kunnen doen met verschillende verkeerssituaties. Hun verkeerskennis, verkeersinzicht en fietsvaardigheden verbeteren, waardoor ze straks veiliger op pad gaan.

Op deze pagina kun je divers promotiemateriaal downloaden, zoals uitingen voor op je sociale media kanalen, een voorbeeld van een e-mail en een A5 flyer. Allemaal middelen die je helpen om het verhaal te delen in je netwerk.

Succes, en vooral: bedankt voor je hulp!

Social media kanalen

We kunnen Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Daarom hebben we een aantal posts en bijschriften ontwikkeld die je kunt gebruiken om de actie ‘een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’ te promoten. Tip: kijk ook bijvoorbeeld eens naar speciale Facebookgroepen over het onderwijs.

E-mail voorbeeld/nieuwsbrief

Wil je een school benaderen? Dan hebben we een e-mail geschreven die jou verder kan helpen. Uiteraard is dit een suggestie, dus pas het vooral aan naar eigen inzicht. Deze tekst kan ook als basis dienen voor een vermelding in een schoolkrant of nieuwsbrief. En vergeet vooral niet de flyer mee te sturen.

A5 Flyer

Je kunt deze flyer digitaal doorsturen, eventueel met bovenstaande begeleidende e-mail.