Een dagje uit in Den Haag

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen. Er is enorm veel te zien, te doen en te beleven in de stad van vrede en recht. Ga bijvoorbeeld samen wandelen langs de kust of bezoek mooie musea. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Den Haag. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Den Haag!

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Voor grote kinderen is er 'speeltuin de Waddenzee'. De allerkleinsten kunnen terecht in de 'Nijntje-speeltuin'. Ook binnen is er veel te doen en te beleven!

Ga naar Madurodam

Omniversum

Omniversum neemt je met grootbeeldfilms mee naar andere werelden. Zo ontmoet je de astronauten van het Internationale Space Station en kom je oog in oog te staan met de meest fascinerende natuur en dieren op aarde. Bij Omniversum kijk je niet naar de film, maar ben je onderdeel van de film!

Ga naar Omniversum  

SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. Elke dag zijn er voerpresentaties en in de schoolvakanties extra kinderactiviteiten. SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer.

Ga naar SEA LIFE Scheveningen

Humanity House

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om te moeten vluchten van huis en haard? In het Humanity House in Den Haag ondervind je aan den lijve wat het met je doet om op de vlucht te zijn door middel van de intensieve ervaringsreis. Ontmoet acht mensen die in het echt hebben ervaren wat oorlog en conflict betekenen en luister en kijk naar hun indrukwekkende vluchtverhalen.

Bezoek Humanity House

COMM - Museum voor Communicatie

Wat is de invloed van communicatie op jou en je omgeving? Het vernieuwde museum voor communicatie COMM geeft je hier antwoord op. Na een bezoek aan dit indrukwekkende museum weet je wat communicatie is. Je leert er alles over de ontwikkelingen en de interactieve tentoonstellingen zetten je aan het denken.

Bezoek COMM - Museum voor Communicatie