Rijbewijs bucketlist

Eindelijk je rijbewijs! Nu kun je gaan afstrepen wat je altijd al wilde doen… De eerste keer door de Mc Drive, naar een festival of een fantastische roadtrip maken. Vanaf nu kan het! Negen tips ter inspiratie.

1. Roadtrippen

Wat is er nou fantastischer dan met vrienden op avontuur gaan? De auto wordt tijdelijk je beste maatje tijdens een roadtrip.

2. Door de Mc Drive rijden

Gewoon omdat het kan.

3. Werken als chauffeur / pakketbezorger 

Met een rijbewijs op zak zijn de mogelijkheden voor toffe (studenten)baantjes ineens een stuk uitgebreider. Je kunt bazen van grote bedrijven van A naar B brengen, peperdure auto’s parkeren of heerlijk relax met een bestelbusje rondtuffen om pakketjes te bezorgen.

4. Naar een buitenlands festival

Sziget, Exit of toch Roskilde; met een groep vrienden is de auto vaak veel goedkoper dan het vliegtuig. En je hoeft niet zo te slepen met kampeerspullen!

5. Naar een racecircuit

Zonder rijbewijs valt er maar weinig te racen. Maar dat roze kaartje geeft jou de mogelijkheid om eindelijk eens lekker te scheuren in de snelste racewagens.

6. Raam open en muziek aan

Als jij achter het stuur zit dan ben je heer en meester van de muziek. Én het volume waarmee jouw nummertjes uit de speakers knallen. Raampjes open en volumeknop naar rechts. Heerlijk!

7. Drive in bioscoop

Jazeker, ook in Nederland kun je naar een klassieke drive in bioscoop. Vooral als je indruk wilt maken op een (potentieel) vriendinnetje is de Starlight drive in bioscoop in het Limburgse plaatsje Horn een aanrader!  

8. Met een 4 Wheel Drive tussen de leeuwen 

Huur een landrover bij Safaripark Beekse bergen en ga 4x4 rijden tussen olifanten, gorilla’s en leeuwen. Hier vind je tickets met een leuke korting.

9. Aan de linkerkant van de weg rijden

Als je bovenstaande activiteiten allemaal hebt afgestreept en je bent toe aan een nieuw puntje op je bucketlist, vertrek dan naar bijvoorbeeld Ierland of Australië. Links rijden zorgt beslist voor een nieuwe uitdaging, vooral op rotondes...