Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dashcam voor in de taxi

Vraag gesteld door een ANWB-lid op 11 april 2024

Ik heb afgelopen week schade gereden om een fietser te ontwijken en wil hierom een dashcam in laten bouwen in mijn taxi. Vanwege de aard van het werk wil ik een 3 kanaals dashcam hebben. Dit is een dashcam die het interieur en het exterieur voor en achter de auto filmt. Ik weet dat er vanwege privacy bepaalde regels zijn voor het gebruik van een camera die in de auto filmt. Nu kom ik er zelf niet uit, vergelijkingen van verschillende websites zijn bijna onmogelijk door de verschillende specificaties die de ene website wel meldt en de andere niet... Nu is mijn vraag: weet iemand een goed dashcam systeem met een 3 kanaalscamera die met voorkeur kan uploaden naar een cloud en ingebouwd kan worden?
 

Antwoord van Pieter

Antwoord van Pieter

ANWB Expert

U wilt een dashcam aanschaffen en wilt weten welke u het beste kunt aanschaffen.

Wij hebben een test gedaan met diverse dashcams, deze test is echter in 2020 uitgevoerd en de ontwikkeling heeft in de tussentijd niet stilgestaan. U kunt deze test en de testresultaten inzien via onze site; ANWB test 10 dashcams. Ook zijn er verschillende dashcams te koop via onze winkel, de Mio MiVue 826 krijgt goede beoordelingen.

Omdat u waarschijnlijk recente kennis en ervaring zoekt roepen we gebruikers op om deze aan ons te melden door een reactie achter te laten.