Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bmw 320i 170pk

Vraag gesteld door Ilker66 op 13 oktober 2018

Hallo, ik wil de bmw 320i 170 pk model kopen. Maar raad u het aan ? Bouwjaar is 2013 de nieuwe type. Wat zijn de min en plus punten. Aangezien anwb altijd de autos goed testen. Ik heb deze gevonden,maar id km te veel voor een benzine auto?
http://link.marktplaats.nl/m1332663485?utm_source=whatsapp&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

Gr ilker

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

U overweegt een BMW 320I aan te schaffen.

Ik verwijs u naar het testrapport van de BMW 3-SERIE 320I 125KW. Hier vindt u alle plussen en minnen met een complete cijferlijst aan beoordelingen.

Zie ook onze Occasiontest BMW 3-serie met ook de bevindingen van de Wegenwacht. Ik denk dat beide tests u een goed beeld geven wat de specifieke kwaliteiten en eigenschappen zijn van deze overigens zeer prettige rijdersauto.

De kilometerstand van de aangeboden 320 vind ik niet uitgesproken hoog. Deze auto lijkt een zakelijke auto geweest te zijn met vermoedelijk een lease verleden. Wellicht is de verdere historie daarom ook bekend, zoals het onderhoud dat misschien ook bij de dealer heeft plaatsgevonden. Wanneer u de induk heeft dat het een goed onderhouden en net bereden auto is, zie ik géén reden argwanend te zijn omtrent de kilometerstand. De moderne benzine motor moet in potentie tenminste het dubbele van deze tellerstand kunnen halen.