Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

partnerpas kenteken wijzigen

Vraag gesteld door Wybert op 19 juni 2017

Vrijdag wordt onze auto ingeruild en wil ik dus het kenteken voor mijn partnerlidmaatschap wijzigen. Kan niet vinden hoe dit moet.
Ik wil natuurlijk tot het moment van inruilen op het oude kenteken verder kunnen en vanaf het inruilen op het nieuwe. Is dit mogelijk?

Antwoord van Erik Jan

Antwoord van Erik Jan

ANWB Expert

U heeft een vraag over de ANWB Partnerpas. De wijziging kunt u zelf doorgeven via Mijn ANWB. U kunt ook bellen met het ANWB Leden Service Center via 088-2692222.

 


***

 

 

 

Reactie van Wybert:

 

 

Ik heb vanochtend inderdaad met het Service Center gebeld. Maar als je fulltime werkt kun je dat niet. En via Mijn ANWB lukte het gisteravond niet, daar ging juist mijn vraag over. (je krijgt dus geen "beste antwoord op mijn vraag":( )
Ik kon het slecht vinden op Mijn ANWB. Uiteindelijk dan toch en toen liep het vast op dat het op dit moment niet kan.
Zou slim zijn om de website eens kritisch te bekijken en de menu's te verduidelijken.
Kennelijk kun je geen datum aangeven per wanneer je het kenteken wilt wijzigen, dat kon de medewerker van het Service Center ook niet. Vind ik ook een omissie.

H. Venhovens

Auteur - 22 januari 2024

100% mee eens Wybert, ANWB heeft gewoon een moeilijke en ingewikkelde site , oudere mensen komen er helemaal niet, alleen daarvoor zou ik al willen overstappen naar de ADAC.

ANWB Online

30 januari 2024

Wat vervelend dat u het als lastig ervaart om de kentekengegevens te wijzigen t.b.v. het voertuig waarmee uw partner recht heeft op dezelfde pechhulp als u. 

Als u inlogt in de Mijn ANWB-omgeving en kiest voor het tabje 'mijn producten' ziet u een o.a. de optie Lidmaatschap en Wegenwacht. Als u deze optie selecteert ziet u een overzicht van uw lidmaatschap en wegenwacht-producten. Een van deze producten heeft de naam 'Wegenwacht voor het gezin' en rechtsboven kunt u dan 'Wijzigen' selecteren. U kunt daar het nieuwe kenteken opgeven en op 'bewaar' klikken. Na twee werkdagen heeft de partnerpas-houder recht op pechhulp in het voertuig met het door u gewijzigde kenteken. 

U kunt het nieuwe kenteken ook telefonisch aan ons doorgeven.