Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aqualibi

20% korting

Waterpret voor iedereen bij Aqualibi!

Aqualibi 

Maak je klaar voor een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Na een omvangrijk uitbreidingsproject opende Aqualibi zijn deuren weer op 22 december 2023, met een golf van vernieuwingen die je meenemen op een reis naar een exotische bestemming. Onder de vernieuwingen bevindt zich een imposante toren van 25 meter hoog waarvan 4 waterglijbanen vertrekken. Duik in de actie met de Banzai, waar glijbanen met tweepersoonsbanden, mogelijk gemaakt door voortstuwingstechnologie, je zullen laten trillen, of daag je vrienden uit voor een dolle matrace op de Wiki Wiki. Liefhebbers van spanning zullen gek zijn op de Pomakai, met gedurfde en onverwachte draaikolken, terwijl de Waikiki snelheid en sensatie combineert in een ongekende ervaring.

Dankzij deze transformatie biedt Aqualibi nu bijna 8.000 m2 waterplezier voor zowel jong als oud. Deze uitbreiding verrijkt het aanbod van Aqualibi met onder andere een wilde rivier, rapido, een golfslagbad, een eerste glijbaantoren, twee ontspanningsruimtes met jacuzzi's en twee speciale kinderzones. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in Kiddie Bay; een verbluffende zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen.

Klaar voor spetterende waterpret voor jong en oud?

Aanvullende ticketinformatie

  • Kindertickets (tussen 1 en 1.20 meter) zijn aan te schaffen via de website van Aqualibi België.
  • Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De toegang tot Aqualibi wordt geweigerd aan kinderen jonger dan 13 jaar die niet begeleid worden door een volwassene.
  • Toegang tot het park brengt de aanvaarding van het parkreglement met zich mee.
  • Aqualibi bezit een eigen parkeerplaats. Tickets te koop aan de kassa's aan de ingang van het park. € 13,- per voertuig.
  • Aqualibi en het golfslagbad zijn toegankelijk voor bezoekers met beperkte mobiliteit. Rolstoelgebruikers hebben geen toegang tot de glijbanen.
  • Met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden in hun officiële kledij, zijn dieren niet toegestaan in het park.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.