Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zummerbühne

€ 5,- korting per ticket

Zummerbühne presenteert muziektheatervoorstelling 'De Grote Vloed'.

De Grote Vloed

De Grote Vloed is de derde productie van Zummerbühne. Het is een muziektheatervoorstelling over liefde en opstand met livemuziek door een groots orkest en koor.

Het verhaal

Het is 1509 en waar nu de Dollard ligt, bevinden zich ruim twintig dorpen. Aisa, een zeventienjarig meisje dat is weggestopt in een klooster, lijdt aan het onrecht dat zij ziet. Onrecht dat door haar eigen vader wordt aangericht.
Aisa wordt geplaagd door visioenen over een verwoestende vloedgolf. Ze wil die visioenen in de openbaarheid brengen en de mensen bewegen om in opstand te komen. Maar dat betekent de strijd aangaan met haar eigen vader. Lukt het haar de dorpelingen te overtuigen? En wat betekenen eigenbelang, je geweten, liefde en loyaliteit als je voor een allesbepalende keuze staat?

Over Zummerbühne

Zummerbühne produceert grootschalig, herkenbaar muziektheater met een sterke verbinding met Groningen. Ieder jaar op een andere plek in de provincie, met een andere voorstelling.

Waar en wanneer?

De voorstelling is van 14 augustus tot en met 8 september 2024 te zien in Oosterwijtwerd. Wij bieden tickets aan voor:

Zondag 18 augustus:
Bestel hier tickets voor Zummerbühne voor zondag 18 augustus  

Zondag 25 augustus:
Bestel hier tickets voor Zummerbühne voor zondag 25 augustus  

Zondag 1 september:
Bestel hier tickets voor Zummerbühne voor zondag 1 september  

Zondag 8 september:
Bestel hier tickets voor Zummerbühne voor zondag 8 september  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Zummerbühne 'De Grote Vloed' in samenwerking met het ticketplatform van Zummerbühne. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Zummerbühne. Als ANWB lid bestel je jouw tickets met € 5,- korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met Zummerbühne via info@zummerbuhne.nl

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen kun je kiezen in het bestelproces.
  • Blindengeleidehonden zijn welkom.
  • De voorstelling speelt buiten in de openlucht.
  • De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief pauze.
  • Parkeren is op loopafstand van de voorstellingslocatie. Mensen die slechter ter been zijn kunnen gebruik maken van het golfkarretje dat tussen de parkeerplaats en de voorstellingslocatie heen en weer rijdt. Het is ook mogelijk om een busretourticket te kopen. Je kunt kiezen uit 2 opstapplekken: station Groningen of P+R Meerstad.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels