Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Top2000 Live Symphonic

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

Het concert van het jaar met een jubileum selectie van iconische hits uit de ‘lijst der lijsten’ in een eenmalige concertreeks met band en groot orkest.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Top2000 Live Symphonic  

Knallend het jaar uit

De top 2000 is zóveel meer dan Bohemian Rhapsody van Queen. Het is het grootste jaarlijkse muziekfeest, de jaarlijkse Choice of Holland met de allergrootste hits en voor we ze vergeten natuurlijk de mooiste publiekspareltjes.

We kunnen ons geen december meer voorstellen zonder de Top 2000! 25 jaar al de ‘lijst der lijsten” met de mooiste liedjes ooit geschreven! Na 25 edities in 2024 dus het jubileumjaar. Daarom wordt de Top 2000 Live band in december vergezeld door een groots orkest. In deze unieke combinatie spelen zij zo’n 60 iconische top 2000 songs in een orkestrale uitvoering waarin natuurlijk het herkenbare origineel overeind blijft!

Waar en en wanneer

Wij bieden tickets aan voor de Top2000 Live Symphonic  theaterconcerten in Amsterdam, Groningen, Winterswijk of Den Haag.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Top2000 Live Symphonic  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Top2000 Live Symphonic' met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het concert duurt ongeveer 145 minuten en is inclusief pauze.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.