Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Star Wars Suite

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

Een onvergetelijke muzikale reis langs de hoogtepunten uit de Star Wars-trilogieën.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Star Wars Suite  

The Star Wars Suite trok in 2018, 2019 en 2022 al volle zalen in Nederland en komt nu opnieuw naar Amsterdam & Eindhoven. Ga mee op een muzikale reis langs de hoogtepunten uit de Star Wars-trilogieën. Laat je meevoeren met de heldhaftige avonturen van Luke Skywalker en zijn vrienden, die ten strijde trekken tegen Darth Vader en de kwade Emperor. De fenomenale partituur en de composities van Star Wars worden beschouwd als de beste filmmuziek aller tijden. Zonder de melodieën van componist John Williams zouden de films niet half zo spannend en magisch zijn.

The Star Wars Suite wordt uitgevoerd door The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’. In totaal meer dan 140 jonge, begaafde en gepassioneerde musici, onder leiding van componist, pianist en dirigent Raymond Janssen.

Waar en en wanneer

Wij bieden tickets aan voor “The Star Wars Suite" :
- Op woensdag 23 oktober 20:15 in Het Concertgebouw Amsterdam en
- Op donderdag 24 oktober 20:00 in Muziekgebouw Eindhoven

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Star Wars Suite  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'The Star Wars Suite' met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het concert duurt ongeveer 130 minuten en is inclusief pauze
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.