Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Beatles Revival

20% korting per ticket

The Beatles Revival, wereldwijd geprezen, komt live in Rotterdam Ahoy!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Beatles Revival  

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek en magie wanneer The Beatles Revival het middelpunt vormt van een nostalgische concertervaring. Een avond waar jij je als fan kunt onderdompelen in de sensationele klanken van The Beatles. Ook als nieuwkomer kun je de magie van The Beatles ontdekken natuurlijk. Stap in de tijdmachine van de muziekgeschiedenis en beleef een onvergetelijke reis terug naar de tijd van de Fab Four! The Beatles Revival presenteert  "Van Blokker tot Abbey Road," een sensationeel concert waarin je meegenomen wordt op een muzikale reis door de tijd.

Maar dat is nog niet alles. Ze duiken dieper in de psychedelische wereld van "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Een meesterwerk dat de muziekwereld op zijn kop zette. Laat je meevoeren door kleurrijke visuals en sfeerbeelden terwijl je geniet van de betoverende klanken van dit iconische album.

Wat The Beatles Revival echt uniek maakt, is hun ongelooflijke gelijkenis en authentieke sound. Ze zijn zo overtuigend dat ze zelfs werden uitgenodigd om op de verjaardag van Queen Elizabeth te spelen! Bestel nu tickets met speciale ANWB-korting.

Waar en wanneer?

Op 26 mei 2024 14.30 uur staat The Beatles Revival Live in Rotterdam AHOY.
Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor The Beatles Revival  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor The Beatles Revival in samenwerking met ticketplatform Ticketshop. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Ticketshop. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor The Beatles Revival met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Ticketshop (info@ticketshop.nl of 085 – 06 45 268).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Ticketshop (info@ticketshop.nl of 085 – 06 45 268).
  • De korting zit direct verwerkt in de ticketprijs. Bij het bestellen wordt de 20% er automatisch afgehaald.
  • Praktische Informatie en informatie over parkeren vind je hier.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels