Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Symphony.Live

€ 30,- korting

Beleef onbeperkt klassieke muziek via het online video platform van Symphony.Live

Beleef onbeperkt klassieke muziek

Symphony.live is het nieuwe video platform voor klassieke muziek met als missie de orkesten van de wereld te verenigen. Zij bieden hoogstaande uitvoeringen van meesters als Mozart en Beethoven, maar ook diepgaande verhalen en interviews met topdirigenten zoals Iván Fischer, Sir Antonio Pappano en Michael Tilson Thomas.

Symphony.live biedt daarnaast een uitgebreide collectie boeiende concerten, zorgvuldig samengestelde afspeellijsten, close-ups en nog heel veel meer. De familie van orkesten, waaronder Budapest Festival Orchestra, Czech Philharmonic, Gewandhausorchester, Los Angeles Philharmonic, Münchner Philharmoniker, New York Philharmonic, Orchestre de Paris, Orchestre symphonique de Montréal, Royal Stockholm Philharmonic Orchestra, Staatskapelle Berlin, Staatskapelle Dresden, The Cleveland Orchestra, Tonhalle-Orchester Zürich and Galicia Symphony Orchestra, groeit met de dag.

Ontdek in de exclusieve 18-delige serie samen met onder andere Dominic Seldis, bekend van het TV programma Maestro, de mooiste klassieke muziek.

Let op: je dient je account te activeren voor toegang tot het platform

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een unieke code. Met deze code maak je een account aan op het platform Symphony.Live. Klik op de volgende link je account te activeren: Account activeren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je jouw account kunt aanmaken. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Na activering van de unieke code heb je 12 maanden toegang tot het platform Symphony.Live
  • Geniet onbeperkt van prachtige concerten, uitgevoerd door de mooiste orkesten, beste dirigenten en solisten.
  • Beleef de magie achter de schermen met exclusieve beelden, interviews en verhalen.
  • Kijk op je tv, desktop, mobiel of tablet

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.