Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Porgy and Bess in Concert

€ 10,- ANWB Ledenvoordeel

Hoogtepunten uit het wereldberoemde meesterwerk Porgy and Bess!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Porgy and Bess in Concert   

Summertime — and the livin’ is easy. Je zingt het vast al mee? The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’ komen onder leiding van dirigent Raymond Janssen met de hoogtepunten uit het wereldberoemde meesterwerk Porgy and Bess van George Gershwin naar Nederland! Orkest en koor geven vijf exclusieve concerten in Haarlem, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Arnhem. En jij kunt daar dit najaar bij zijn!

Porgy and Bess wordt beschouwd als een mijlpaalwerk in de Amerikaanse muziekgeschiedenis vanwege de vooruitstrevende mix van jazz, blues en klassieke muziek. In oktober brengen The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale Koor van Oekraïne ‘Dumka’ dit meesterwerk op de planken van vijf Nederlandse concertzalen. 

Uniek en weergaloos concert

De opera gaat over de pogingen van de zwarte straatbedelaar Porgy om Bess te redden uit de klauwen van haar gewelddadige, bezitterige minnaar en een drugsdealer uit New York. In oktober staat Porgy and Bess in Concert maar liefst vijf keer op de Nederlandse bühne. 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Porgy and Bess in Concert  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Porgy and Bess in Concert' met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets met € 10,- korting, deze korting is al verwerkt in de prijzen. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330. Geef hierbij duidelijk aan dat je via de ANWB besteld
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
  • Het concert duurt ongeveer 100 minuten en is inclusief pauze
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.