Naar artikel

Carmina Burana

€ 10,- korting

In november 2023 komt Carmina Burana nog één keer naar Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Carmina Burana  

Carl Orff’s – Carmina Burana

Geniet van elk moment dat geluk brengt. Deze boodschap vormt het centrale thema van de ‘Carmina Burana’, een muzikaal meesterwerk van de hand van componist Carl Orff. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ - tot de meest populaire muziekstukken ter wereld.

Wegens het grote succes en de populariteit van deze productie komt er in november 2023 nog één keer een tournee door Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan! Het karakter van de muziek – majestueus en imposant -  zorgt sowieso voor een onvergetelijke middag of avond. Het concert duurt ongeveer 135 minuten en is inclusief pauze.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Carmina Burana  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Carmina Burana met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330
  • Het concert duurt ongeveer 135 minuten en is inclusief pauze
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.