Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MAMMA MIA!

ANWB-leden ontvangen een gratis programmaboek

Duik in de vrolijke en bruisende wereld van de romantische musical MAMMA MIA!.

Het verhaal

De verloofde Sophie wil weten wie haar vader is, maar haar moeder Donna laat hier niks over los. Om te zorgen dat haar vader haar kan weggeven op haar bruiloft, besluit Sophie drie potentiële vaders uit te nodigen. Het turbulente verleden van Donna lijdt tot veel komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

ABBA hits

De zorgeloze, swingende musical staat bol van de hits van ABBA. O.a. The Winner Takes It All, Dancing Queen en Money Money Money komen voorbij in een nieuwe Nederlandse vertaling. MAMMA MIA! is één groot feest en doet je verlangen naar zwoele avonden vol swingende muziek!

MAMMA MIA! is nu te zien in een theater bij jou in de buurt! Mis het niet!

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor MAMMA MIA! in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB-lid bestel je jouw tickets voor MAMMA MIA! met een gratis programmaboek. Mocht je tijdens het bestellen vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor MAMMA MIA!  

Aanvullende informatie

  • ANWB-leden ontvangen een gratis programmaboek per boeking.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330 (lokaal tarief).
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: Deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels