Naar artikel

100% COCO de Musical

20% korting

COCO komt terug naar het theater met een compleet nieuwe musical, 100% COCO New York!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 100% COCO de Musical  

Theater Terra presenteert de familiemusical 100% COCO. Van de makers van de musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit. De eerste 100% COCO-musical werd genomineerd voor 3 Musical Awards.

Het verhaal

Coco gaat naar New York! Hier gaat ze modelessen volgen aan de Teen Vogue University waar ze alles leert over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco loves New York en kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken?

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor 100% COCO de Musical  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 100% COCO in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor 100% COCO met 20% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • De prijzen zijn per theater verschillend in verband met de servicekosten.
  • Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie of sluiten zij later aan. Hiervoor kun je deze pagina in de gaten houden.
  • Doelgroep 9+
  • De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.