Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ComedyHuis

10% korting

Kom lachen tijdens de vrijdag- of zaterdagavond Comedy Show in het ComedyHuis.

Het Comedyhuis in Utrecht is een van de oudste stand-up comedy gezelschappen van Nederland. Sinds 2009 organiseert de groep comedyshows in het land, zorgen ze voor de kers op de taart bij bedrijfsoptredens, schrijven ze teksten voor TV programma’s als de Avondshow van Lubach en helpen ze beginnende comedians de eerste stappen op het podium te zetten met hun beproefde stand-up comedycursussen.

Vrijdag- en zaterdagavond Comedy Shows

Jouw weekend zit pas echt goed met een ticket voor de Vrijdag- of Zaterdagavond Comedy Show van het Comedyhuis op zak. Tijdens deze shows zie je elke week andere comedians hun allerbeste grappen vertellen tot jij op de grond ligt van het lachen. En dat alles in een gezellige comedy club met koude drankjes, snacks en gezellige mensen die maar één doel hebben: jou een leuke avond bezorgen. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij het ComedyHuis voor een vrijdag- of zaterdagavond Comedy Show. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • De vrijdag- en zaterdagavond Comedy Shows beginnen om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur.
  • Je kunt de tickets van het ComedyHuis op de dag van je bezoek laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het ComedyHuis is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Hulphonden zijn toegestaan.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels