Naar artikel

GPS audiotour Renzy

€ 7,50 korting

Ontdek het traditionele Hollandse landschap en de kleine historische steden van Zuid-Holland op een unieke manier: met een Renault Twizy!

GPS Renzy

Renzy biedt een unieke beleving om het traditionele Hollandse landschap in de provincie Zuid-Holland te ontdekken en te beleven in een 100% elektrische en milieuvriendelijke Twizy. Alle Twizies hebben GPS-navigatie met gedetailleerde kaarten aan boord die je als gebruiker langs een vaste route leiden. De audiogids vertelt alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden en deelt leuke feitjes en stops.

Duin & Strand GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 9 mei t/m 31 oktober

Ontdek de hoogtepunten van het prachtige duingebied en het strand van Noordwijk! Een van de meest authentieke kustplaatsen van Zuid-Holland. Geniet van de rit!

Hollands Landschap GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 1 september t/m 31 oktober

Denk je aan Nederland dan denk je aan windmolens, water en polders. Deze GPS tour laat je dit typisch Nederlandse landschap zien. Heel fotogeniek!

Historie & Kastelen GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 9 mei t/m 31 oktober

Nederland heeft een rijke historie en dat heeft geresulteerd in diverse mooie kleine kastelen en luxe landgoederen. Meestal zijn ze verborgen, maar met deze tour kun je er een aantal ontdekken.

Duin & Zomerbloemen GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 13 augustus t/m 16 oktober

Wist je dat de beroemde Bollenstreek ook buiten het tulpenseizoen de moeite waard is om te bezoeken? Ontdek een aantal geweldige zomerbloemen- en dahliashowtuinen, waaronder een van de grootste in Europa van meer dan een halve hectare! Zoef over de kleine landweggetjes in de adembenemende Bollenstreek, een van de kleurrijkste regio's van Nederland in je eigen tempo en buiten de toeristische met de drive-it-yourself duin- en zomerbloementuinen GPS audiotour van Renzy!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Renzy voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is geldig voor 2 personen voor de tour van jouw keuze. Je selecteert de tour tijdens het plaatsen van jouw bestelling.
  • De Renault Twizy autootjes zijn geschikt voor 2 personen.
  • De bestuurder dient 21 jaar of ouder te zijn en minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Je dient een geldig rijbewijs te kunnen tonen.
  • Van tevoren wordt er een borg gevraagd van € 150,-. Dit kan je via creditcard of pin voldoen.
  • Er geldt een eigen risico per gehuurde Renault Twizy van € 500,-
  • Het gebruik van alcohol en drugs is verboden.
  • Renzy beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Diergaarde Blijdorp te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.