Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

GPS audiotour Renzy

€ 7,50 korting

Ontdek het traditionele Hollandse landschap en de kleine historische steden van Zuid-Holland op een unieke manier: met een Renault Twizy!

GPS Renzy

Renzy biedt een unieke beleving om het traditionele Hollandse landschap in de provincie Zuid-Holland te ontdekken en te beleven in een 100% elektrische en milieuvriendelijke Twizy. Alle Twizies hebben GPS-navigatie met gedetailleerde kaarten aan boord die je als gebruiker langs een vaste route leiden. De audiogids vertelt alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden en deelt leuke feitjes en stops.

Duin & Strand GPS audiotour - duur 3 uur

Beschikbaar vanaf 9 mei t/m 31 oktober 2024

Ontdek de hoogtepunten van het prachtige duingebied en het strand van Noordwijk! Een van de meest authentieke kustplaatsen van Zuid-Holland. Geniet van de rit!

Hollands Landschap GPS audiotour - duur 3 uur

Beschikbaar vanaf 1 september t/m 31 oktober 2024

Denk je aan Nederland dan denk je aan windmolens, water en polders. Deze GPS tour laat je dit typisch Nederlandse landschap zien. Heel fotogeniek!

Historie & Kastelen GPS audiotour - duur 3 uur

Beschikbaar vanaf 9 mei t/m 31 oktober 2024

Nederland heeft een rijke historie en dat heeft geresulteerd in diverse mooie kleine kastelen en luxe landgoederen. Meestal zijn ze verborgen, maar met deze tour kun je er een aantal ontdekken.

Duin & Zomerbloemen GPS audiotour - duur 3 uur

Beschikbaar vanaf 13 augustus t/m 15 oktober 2024

Geniet van de robuuste duinen en fleurige zomerbloemen in deze streek tijdens dit dagje weg met de Duin & Zomerbloemen GPS Audiotour van Renzy. Laat je verrassen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Renzy voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is geldig voor 2 personen voor de tour van jouw keuze. Je selecteert de tour tijdens het plaatsen van jouw bestelling.
  • De Renault Twizy autootjes zijn geschikt voor 2 personen.
  • De bestuurder dient 21 jaar of ouder te zijn en minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Je dient een geldig rijbewijs te kunnen tonen.
  • Van tevoren wordt er een borg gevraagd van € 150,-. Dit kan je via creditcard of pin voldoen.
  • Er geldt een eigen risico per gehuurde Renault Twizy van € 500,-
  • Het gebruik van alcohol en drugs is verboden.
  • Renzy beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.