Naar artikel

Comedy Walks

€ 1,50 korting

Ontdek Amsterdam, Utrecht of Eindhoven op een hilarische manier tijdens een Comedy Walk!

Comedy Walks

De stad ontdekken op een hilarische manier? Tijdens een Comedy Walk ervaar je de stad door de ogen van een professionele comedian! Deze 1,5 uur durende tour neemt je mee naar bijzondere plekken in de stad waar een comedian zijn/haar beste grappen vertelt over de stad, haar inwoners en natuurlijk zichzelf. Historische gebouwen veranderen in décors, pleinen in een podium en historie in humor. Deze te gekke stand-up comedy voorstelling brengt het beste in de stad naar boven. Gewoon een superleuke en originele manier om een stad te ervaren.

Startlocaties Comedy Walks

Momenteel worden Comedy Walks georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Je kunt een ticket aanschaffen voor de gewenste locatie. De Comedy Walks starten vanaf de volgende vertrekpunten:

  • Amsterdam: 14:00 vanaf het Nationaal Monument op de Dam
  • Eindhoven: 15:00 vanaf het Stationsplein
  • Utrecht: om de week zaterdag om 11:00 en zondag om 13:00 op het Domplein ter hoogte van nr.22. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Comedy Walks voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Wil je kinderen jonger dan 14 jaar meenemen? Neem dan even telefonisch contact op met Comedy Walks.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Comedy Walks zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Er worden geen trappen beklommen tijdens de Comedy Walk.
  • Huisdieren zijn welkom mits ze de Comedy Walk niet verstoren (blaffen, piepen, etc.). Uitwerpselen van huisdieren moeten worden opgeraapt.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Comedy Walks te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.