Naar artikel

Walibi Belgium

Tot € 12,00 korting

Walibi Belgium is voor de hele familie!

Dringend nood aan een flinke portie fun? Dan moet je in Walibi zijn!

Van ruige achtbanen tot familiale pret, 40 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. In Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat nieuwe attracties en belevenissen aan Walibi werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Bezoek de legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB Tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Walibi Belgium is toegankelijk voor mindervaliden die in staat zijn hun rolstoel te verlaten om plaats te nemen in de attractie, onder toezicht van een eigen begeleider.
  • Op deze attractiepagina wordt de toegankelijkheid van alle attracties vermeld.
  • Blindegeleidehonden zijn toegestaan in het park, maar om veiligheis redenen mogen deze de attracties zelf niet betreden. Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Walibi Belgium beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 12,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa's.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Walibi Belgium te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.