Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Walibi Belgium

Tot € 9,80 korting

Walibi Belgium is voor de hele familie!

Walibi België

Van ruige achtbanen tot familiepret, Walibi’s 41 spannende attracties staan klaar om iedereen een onvergetelijk dagje uit te bezorgen. Walibi België is voor iedereen: van kleine kinderen tot jongeren en volwassenen die dol zijn op adrenalinestoten. Er zijn ook heel wat nieuwe attracties en belevenissen aan het park toegevoegd. Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Ervaar zelf deze legendarische achtbaan in Walibi België. Vlakbij Brussel!

Aanvullende ticketinformatie

  • De ANWB tickets zijn geldig in de periode van 30 maart t/m 13 oktober 2024.
  • Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB Tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Walibi Belgium is toegankelijk voor mindervaliden die in staat zijn hun rolstoel te verlaten om plaats te nemen in de attractie, onder toezicht van een eigen begeleider.
  • Op deze attractiepagina wordt de toegankelijkheid van alle attracties vermeld.
  • Blindegeleidehonden zijn toegestaan in het park, maar om veiligheis redenen mogen deze de attracties zelf niet betreden. Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Walibi Belgium beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 13,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa's.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.