Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Een dagje vermaak voor het hele gezin? In Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe hoeft niemand zich te vervelen!

Een dagje Duinen Zathe is vet cool! Op het verkeerscircuit 'The London City' zijn de kinderen een echte chauffeur, ‘leren invoegen, parkeren of met de auto naar de garage,’ het hoort er allemaal bij. De achtbaan, ‘The London City Coaster’ is een echte familie achtbaan. Houd jij van hoogte en snelheid, dan moet je zeker een ritje wagen!

Ook raken de kinderen niet uitgespeeld op de ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een echte surfer die meters hoge golven trotseert.
De draaimolen, Flying Heli’s, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de Flying Swing, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier!

Om de dag compleet te maken, kun je onbeperkt eten & drinken in ons all-inclusive restaurant en dat allemaal voor één entreeprijs!