Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

The Amsterdam Dungeon

Tot 7,50 korting

In het bezit van stalen zenuwen en een goed gevoel voor humor? Dan is dit de juiste plek!

De engste, opwindendste en tegelijkertijd grappigste attractie van Amsterdam

In het bezit van stalen zenuwen en een goed gevoel voor humor? Dan ben je bij The Amsterdam Dungeon op de juiste plek! Schrikbarende verhalen worden door afschuwelijk goede acteurs tot leven gewekt. Op filmwaardige sets beleef je, met andere ketters, verschillende shows. Je ziet, hoort en ruikt de geschiedenis van Amsterdam tot leven komen. Binnen de krochten kun je niemand vertrouwen en ben jij onderdeel van het verhaal. Dus wees bereid om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de zwartgallige (maar duidelijk krankzinnige) rechter en te huiveren als je oog in oog staat met de beul. 

Wij bieden momenteel twee verschillend tickets aan voor The Amsterdam Dungeon:

  • Voorjaars tickets: € 7,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2024
  • Reguliere tickets: € 4,- korting – geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij The Amsterdam Dungeon voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Vanwege de aard van de attracties raden wij The Amsterdam Dungeon aan voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten in gezelschap zijn van een volwassene (16+).
  • Er is capaciteit voor 30 personen per tour.
  • Bezoek de website van The Amsterdam Dungeon voor overige toegankelijkheidsinformatie.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • The Amsterdam Dungeon kan worden bezocht in een rolstoel (max. 1 tegelijk binnen), echter kan het zo zijn dat de rolstoelgebruiker bij sommige shows even moet wachten. kijk voor meer informatie op de Rolstoel pagina.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.