Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Puy du Fou

Maak een onvergetelijke reis door de geschiedenis tijdens de verbluffende shows in Puy du Fou!

Een reis door de tijd

Geniet van spannende avonturen en geweldige shows voor het hele gezin in Puy du Fou! Reis terug tot aan het Oude Rome en verwonder je tegelijkertijd over de spectaculaire effecten, prachtige choreografieën en dramatische scènes. Ontdek twintig grandioze shows en vier dorpen in het hart van een honderd jaar oud bos. 

Spectakelshows

Puy du Fou staat bekend om de prachtige shows die je kunt bewonderen. Tijdens deze shows leer je over de geschiedenis in de breedtste zin van het woord. Reis langs alle tijdperken en laat je verrassen door al het moois! Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van 300 roofvogels... Elke eeuw belooft weer een nieuw avontuur!

Neem daarnaast een kijkje in de vier authentieke dorpjes van kunsthandwerkers, meer dan 1500 dieren in de vrije natuur en bekijk ook de prachtige avondshows!

De laatste show, "Le Mime et L'Étoile", gemaakt in 2023, heeft de internationale "Best Show in the World" award in Hollywood ontvangen.