Naar artikel

Puy du Fou

Tot € 15,10 korting

Maak een onvergetelijke reis door de geschiedenis tijdens de verbluffende shows in Puy du Fou!

Een reis door de tijd

Geniet van spannende avonturen en geweldige shows voor het hele gezin in Puy du Fou! Reis terug tot aan het Oude Rome en verwonder je tegelijkertijd over de spectaculaire effecten, prachtige choreografieën en dramatische scènes. Ontdek twintig grandioze shows en vier dorpen in het hart van een honderd jaar oud bos. 

Spectakelshows

Puy du Fou staat bekend om de prachtige shows die je kunt bewonderen. Tijdens deze shows leer je over de geschiedenis in de breedtste zin van het woord. Reis langs alle tijdperken en laat je verrassen door al het moois! Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van 300 roofvogels... Elke eeuw belooft weer een nieuw avontuur!

Neem daarnaast een kijkje in de vier authentieke dorpjes van kunsthandwerkers, meer dan 1500 dieren in de vrije natuur en bekijk ook de prachtige avondshows!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je kunt kiezen uit tickets voor een dag of twee opeenvolgende dagen. De tickets zijn geldig op een willekeurige dag in de openingsperiode van 8 april t/m 5 november 2023 (afhankelijk van de openingsdagen). 
  • Met het ANWB Ticket heb je direct toegang tot Puy du Fou. Je hoeft geen reservering te maken, je kunt dus flexibel zijn met je bezoekdag. 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Op vertoon vanhet ANWB Ticket en een code (staat op het ticket), krijg je 10% korting op je aankopen in de winkels van Puy du Fou.
  • Het ANWB Ticket is exclusief bezoek aan de avondvoorstelling Cinéscénie.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem ze uitgeprint mee. 
  • Puy du Fou beschikt over eigen parkeergarages. Parkeren is gratis. De verschillende parkings zijn toegankelijk vanaf een uur voor de opening van Puy du Fou en tot een uur na sluitingstijd.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Puy du Fou te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.