Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

PortAventura Park

In PortAventura Park kun je elke dag genieten van wel 40 oogverblindende shows en talloze attracties.

Ga op een onvergetelijk wereldavontuur en bezoek exotische plaatsen zoals China, Polynesia, Far West, México en Mediterrània. Bezoek zeker ook SésamoAventura, het gebied voor families ingericht volgens de wereld van Sesamstraat. In PortAventura Park vind je 40 attracties die zowel waaghalzen als kleine kinderen geweldig zullen vinden.
Ben je op zoek naar spanning, waag je dan op de acht duizelingwekkende loopings van Dragon Khan en maak een rit in de hoogste achtbaan van Europa: Shambhala! Als je attracties zoekt waar je spanning en plezier met elkaar deelt, mis dan niet de verfrissende tocht in Tutuki Splash, de leuke rit van Tomahawk of de angstaanjagende reis in de Tren de la Mina!

Ferrari Land

Beleef een unieke dag in Ferrari Land met het hele gezin! Ontdek alle geheimen achter het beroemde Italiaanse automerk en zijn oprichter, Enzo Ferrari. 
Bereid je voor op een adrenaline kick in Red Force en schiet van 0 naar 180 km/u in slechts 5 seconden. Waan je een echte Formule 1 coureur en race tegen jouw familie in Maranello Grand Race. Of ontdek de geschiedenis van Ferrari in het interactieve museum.

Caribe Aquatic Park

Er wacht meer dan 50.000 m2 aan plezier op je in waterpark Caribe Aquatic Park! Hier vind je verkoeling, leuke zwembaden en heel veel spetterende glijbanen!