Naar artikel
 
Tijdelijk geen ticket verkoop
Momenteel verkopen wij geen tickets voor Mind Mystery. De verkoop van tickets start binnenkort, houd hiervoor onze website in de gaten. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Mind Mystery

Tot € 2,- korting

Een perfecte combinatie van plezier, verbeelding en educatie.

Mind Mystery

Een bezoek aan Mind Mystery is een combinatie tussen educatie en vermaak voor jong en oud. Je leert op interactieve en zelfstandige manier hoe onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Met optische illusies als rode draad wordt je geïnspireerd om vanuit een ander perspectief te denken.

Wat is er te doen?

Bij Mind Mystery is zowel binnen als buiten van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Ontdek talloze hologrammen en allerlei optische kunst en passende activiteiten. Een plek waar je leert dat niets is wat het lijkt en je waarnemingsvermogen op de proef wordt gesteld. Voor jong en oud! Het fenomeen optische illusies is zo oud als de tijd en wordt omarmd door alle generaties. Zelfs degene die denkt alles al gezien te hebben, zal bij Mind Mystery verbaasd en verwonderd worden.

Besteed ik er een hele dag?

Dat kan zeker, maar gemiddeld brengen bezoekers 2 tot 2,5 uur door bij Mind Mystery. Het is dus een perfect uitje om te combineren met een mooie fiets- of wandelroute in de regio Noord-Limburg.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door de knop 'bestel tickets'te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Mind Mystery voor een gewenste bezoekdatum en tijd. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Extra ledenvoordeel: met het ANWB-Ticket betaal je geen reserveringskosten a € 1,-. 
  • Mind Mystery beschikt over een gratis parkeerplaats bij de ingang. 
  • Helaas is het park beperkt rolstoel toegankelijk. Een aantal belevenissen zijn toegankelijk (entree, kaleidoscoop, museum, spellenplein, horeca). Er geldt een special tarief voor tickets 'rolstoelgebruikers'.
  • Honden zijn niet toegestaan in Mind Mystery. Hulp- en geleidehonden zijn wel welkom.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en te gebruiken bij Mind Mystery.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet dus printen is niet nodig.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Mind Mystery te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.