Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 
geen korting juli en augustus 2024

de korting is niet geldig voor een bezoek in juli en augustus 2024.

Mind Mystery

Tot € 4,- korting

Een perfecte combinatie van plezier, verbeelding en educatie.

Mind Mystery

Een bezoek aan Mind Mystery is een combinatie tussen educatie en vermaak voor jong en oud. Je leert op interactieve en zelfstandige manier hoe onze hersenen ons voor de gek kunnen houden. Met optische illusies als rode draad wordt je geïnspireerd om vanuit een ander perspectief te denken.

Wat is er te doen?

Bij Mind Mystery is zowel binnen als buiten van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Ontdek talloze hologrammen en allerlei optische kunst en passende activiteiten. Een plek waar je leert dat niets is wat het lijkt en je waarnemingsvermogen op de proef wordt gesteld. Voor jong en oud! Het fenomeen optische illusies is zo oud als de tijd en wordt omarmd door alle generaties. Zelfs degene die denkt alles al gezien te hebben, zal bij Mind Mystery verbaasd en verwonderd worden.

Besteed ik er een hele dag?

Dat kan zeker, maar gemiddeld brengen bezoekers 2 tot 2,5 uur door bij Mind Mystery. Het is dus een perfect uitje om te combineren met een mooie fiets- of wandelroute in de regio Noord-Limburg.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets vlak voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • de korting is niet geldig voor een bezoek in juli en augustus 2024.
  • Mind Mystery beschikt over een gratis parkeerplaats bij de ingang. 
  • Helaas is het park beperkt rolstoel toegankelijk. Een aantal belevenissen zijn toegankelijk (entree, kaleidoscoop, museum, spellenplein, horeca). Er geldt een special tarief voor tickets 'rolstoelgebruikers', klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.
  • Honden zijn niet toegestaan in Mind Mystery. Hulp- en geleidehonden zijn wel welkom.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en te gebruiken bij Mind Mystery.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet dus printen is niet nodig.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.