Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Holland Ticket Services - Dagtrip Efteling met bus

€ 10,- korting

Ontdek de Magie van de Efteling met een exclusieve dagtocht per luxe touringcar!

Beleef de sensatie van de spectaculaire achtbanen van de Efteling, waaronder de iconische Python met zijn dubbele loop en kurkentrekker, en de draken-thematische houten achtbaan Joris en de Draak. Durf jij de adrenalinekick aan van de nieuwste sensatie, de Baron 1898, waar je 37,5 meter naar beneden suist met 90 km/u?

Voor de jongere bezoekers biedt de Efteling ook volop magie met attracties als Max & Moritz en het sprookjesbos met 27 betoverende verhalen. Laat je verwonderen in het dromenland van Droomvlucht en stap binnen in de fantasierijke wereld van Holle Bolle en Fata Morgana.

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Holland Ticket Services voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Per ticket moet je een aparte reservering maken.
  • Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor vertrek van de bus aanwezig bent.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan. Ook kun je in de touringcar tegen betaling drinken en eten verkrijgen.
  • De bussen zijn niet roelstoeltoegankelijk, rollators en inklaprolstoelen kunnen wel mee, mits mensen zelfstandig de bus in en uit kunnen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.