Naar artikel

Drouwenerzand Attractiepark

€ 1,- korting

Het voordelige attractiepark met all-in formule en attracties voor jong en oud(er).

Drouwenerzand Attractiepark

Het bijzondere van dit attractiepark is dat de toegang altijd inclusief alle attracties, vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, koffie, thee, limonade en ijs is! Zo kun je heerlijk onbezorgd het park in en hoef je niet te zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje. 'Gesjouw' met tassen vol met koffie, thee en brood hoeft dus niet meer. Kortom: een heerlijk dagje uit met plezier voor iedereen.

De attracties en speeltoestellen bij Drouwenerzand Attractiepark zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere, snelle en 'over-de-kop' attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump, er is voor heel de familie wat te beleven! De afgelopen jaren kwamen er weer verschillende nieuwe attracties: de Dumbo, Dierenmolen, Mini-Rad, Teacups en Huyze den Linden.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen tickets voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Drouwenerzand Attractiepark is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn verharde paden en een invalidetoilet aanwezig.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen indien deze voorzien zijn van een 'hulpdekje'.
  • Drouwenerzand Attractiepark beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 5,- en zijn online verkrijgbaar.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Drouwenerzand Attractiepark te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

 Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.