Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Keukenhof

Tot € 5,- korting

Keukenhof is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die je niet snel zult vergeten.

Keukenhof

Keukenhof is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad. Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin.

Leuke tips voor tijdens je bezoek aan Keukenhof

Wist je dat Keukenhof ook leuk is met kinderen? Loop op stapstenen over het water of leef je uit in de speeltuin. En lukt het jullie om de uitgang te vinden in de doolhof? Of ga met de speurtocht op avontuur door Keukenhof en word daarmee een echte bloembollenexpert! Voor de allerkleinsten is er een nijntje-speeltuin.

Voor jong en oud

Keukenhof is een uitje voor jong en oud. Van dieren kijken bij de kinderboerderij naar een prachtig uitzicht over het park waar je de mooiste foto's en selfies kan maken. Een bezoek aan Keukenhof zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.  

Bloemenshows

Van 21 maart t/m 12 mei 2024 zijn er diverse bloemenshows te bewonderen in de Keukenhof. Kijk hier voor een volledig overzicht en wanneer de shows plaats vinden.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets vlak voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen tickets voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Keukenhof is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid en voorzieningen.
  • Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij de toegangscontroleurs.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.