Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Het Domein van de Grotten van Han

Tot € 14,- korting

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld vind je bij het Domein van de Grotten van Han!

Het Domein van de Grotten van Han

Bezoek in het zuiden van België, in alle vrijheid, dit prachtige wildlifepark. Een domein van maar liefst 250 hectare. Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving! Het PassHan ticket geeft toegang tot de Grot, het Wildpark (te voet of met Safari-car) en het museum PrehistoHan.

Het Wildpark, het grootste dierenpark van België in een groene oase

250 ha beschermde natuur. Dat is het Wildpark. Via een prachtig wandelpad van 3 of 6 km of aan boord van de Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5 (de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat). Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s. En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2ha groot gewijd aan de bruine beer.

De betoverende Grot van Han en haar indrukwekkende spektakel “Origin”

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Tijdens het bezoek ontdek je de mooiste zalen van de Grot, word je betoverd door de sprookjesachtige nieuwe verlichting en beleef je een magisch moment tijdens het 360° spektakel “Origin”. Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het eerste Geopark van België: het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Grotten van Han voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Toegang tot de Grotten van Han en het museum PrehistoHan + Wildpark (te bezoeken te voet of met Safari-car).
  • Ticket éénmalig geldig voor 1 persoon van 4-11 jaar of 12 jaar en ouder, afhankelijk van welke je aanschaft.
  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De bezoeken aan het Wildpark te voet en de Grot zijn niet aangepast aan rolstoelgebruikers.
  • Het Domein van de Grotten van Han beschikt niet over parkeergelegenheid. Er zijn wel betalende gemeentelijke parkings in het centrum van het dorp, voor € 7 per dag.
  • Honden aan de leiband zijn toegelaten in de Grot, op voorwaarde dat ze de andere bezoekers niet storen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.