Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kinderboerderij De Naturij

Dagje vrij? Naturij! Dit speelpark van maar liefst 7 hectare is leuk voor iedereen.

7 hectare speelplezier

Bezoek de kinderboerderij, leef je uit in de grote speeltuin of struin in het Speelbos. Sla ook zeker het Reptielenhuis niet over!
Toe aan een pauze? Dat kan in het restaurant (met terras) waar allerlei lekkere dingen te krijgen zijn, van friet en snacks tot broodjes gezond en huisgemaakte soep.

Binnen en buiten heerlijk spelen

De indoor Speelhal is een overdekte speelplek waar je eindeloos kan klimmen en klauteren. Voor de allerkleinsten is er een soft play mat. (Groot)ouders houden een oogje in het zeil onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Ook buiten is het prima vertoeven. Beklim de klimtoren, race rond in de Verkeerstuin en wees een piraat op een echt piratenschip. 

Natuurpret op de Kinderboerderij

Huppel samen met de konijnen door de Naturijnenburcht, klim en knuffel met de geiten in de Bokkenbistro, zwaai naar De Naturij koe Arja, bezoek de gezellige varkens Suuf en Soof en alle andere leuke en bijzondere dieren.

De Naturij heeft bovendien het Kabouterpad, de kabelbaan, het Blotevoetenpad en nog zoveel meer!

Rolstoelvriendelijk

Bij De Naturij zijn diverse rolstoelvriendelijke speeltoestellen waaronder een rolstoeldraaimolen. De Naturij wil graag dat álle kinderen met elkaar samen kunnen spelen. Zo is een struinrolstoel gratis te lenen zodat je ook op de onverharde paden kan.