Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Avonturenboerderij Molenwaard is voor de 6e keer op rij benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2024!

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse polder.

Hoera! Het is feest op de Avonturenboerderij

Vier samen met Fien & Teun t/m 28 maart 2024 nóg een keer de verjaardag van Avonturenboerderij Molenwaard tijdens jouw dagje uit. Geniet van feestelijke activiteiten en dans en zing mee tijdens de feestelijke show: Fien & Teun’s Boerderij Verjaardagsfeest.

De feestelijkste activiteiten

Het feestelijke opdrachtenboekje en diploma

Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden? Tijdens deze feestelijke periode is er een speciaal opdrachtenboekje! Ga samen met het boekje op avontuur over het park en geniet van alle vrolijke versieringen, speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij. Na een heerlijk dagje uit ontvang jij een feestelijk boerderijdiploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje en heb je voor altijd een aandenken aan dit geweldige verjaardagsfeestje.

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest

Het wordt pas écht feest tijdens de speciale feestshow van Fien en Teun: Fien & Teun's Boerderij Verjaardagsfeest! Fien en Teun willen een supergroot feest organiseren voor de boerderij, maar oeps, niet alle spulletjes zijn er! Kan het feest nu wel doorgaan? Zullen Fien & Teun het nog op tijd voor elkaar krijgen om het feest te organiseren? Zing en swing mee tijdens deze te gekke show vol vrolijke liedjes en ontdek of het grote feest nog gered kan worden!

Kikker komt op bezoek! (vanaf 10 februari)

Kwaak, kwaak, kwaak! Tijdens de verjaardag zal vanaf 10 februari een speciale gast op visite komen… namelijk Kikker. In deze feestelijke periode zal hij te zien zijn in zijn eigen minishow: Kikker en een heel bijzondere dag. Hij wordt wakker met een vreemd gevoel… en weet niet wat er aan de hand is. Hij gaat te rade bij zijn vrienden Eend en Haas, die nogal geheimzinnig reageren. Wat zou er toch zijn? Waarom was vandaag nou zo’n bijzondere dag? Kikker en zijn vriendjes kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Op de evenementenpagina kun je zien op welke data Kikker en zijn vriendjes aanwezig zijn op de Avonturenboerderij.

Overnachten op Familie Resort Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Familie Resort Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf €149,- per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Familie Resort Molenwaard.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 7,-.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.