Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nederlandse Kerstcircussen

Geniet van de circusmagie, de geur van zaagsel, popcorn en adembenemende en spectaculaire kerstvoorstellingen op prachtige circuslocaties.

Welkom hooggeëerd publiek, bij de Nederlandse kerstcircussen! Met maar liefst vier circusproducties, verspreid over ons land, kan je aankomende kerstvakantie genieten van adembenemende en spectaculaire kerstvoorstellingen op prachtige locaties.

Topshows op 4 locaties

In Haarlem, Heerhugowaard, Oss en Enschede kun je genieten van topshows in een sfeervol aangekleed en verwarmd tentencomplex. Met topartiesten die je meenemen in een ‘rollercoaster’ aan emoties zijn de shows een complete ervaring. Want ook emotie is circus! Een gulle lach, een traan van ontroering, of hand in hand op de tribune genieten van een gezamenlijke beleving. Alles komt aan bod in de Nederlandse Kerstcircussen. 

Internationale artiesten 

Met trots presenteren zij een groot aanbod aan internationale artiesten, met als topper dit jaar toch wel de samenwerking met de wereldberoemde illusionist: “onze eigen” Hans Klok! Op de locatie in Haarlem zal hij maar liefst 35 voorstellingen onderdeel zijn van de circusshow. Hij brengt dan ook ongekende klasse met zich mee!