Naar artikel

Great Christmas Circus

25% korting

De ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Nu voor de tweede keer in Beverwijk!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Great Christmas Circus

Het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk. De voorstelling is helemaal nieuw, geschikt voor jong en oud en bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde acts.

De tweede editie

Het Great Christmas Circus behoort tot de grootste familieshows in Nederland tijdens de kerstvakantie. De eerste editie vond plaats in 2022 en trok bijna 20.000 bezoekers. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Opnieuw komen de meest bijzondere artiesten naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy en Parijs. Het resultaat is opnieuw een programma dat tot de wereldtop behoort. In de twee uur durende show zie je bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Mis het niet! 

Waar en wanneer

Van 16 december 2023 t/m 7 januari 2024 – vindt de tweede editie van het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Great Christmas Circus

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor het Great Christmas Circus in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor het Great Christmas Circus met 25% voordeel. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie 

  • De korting is 25% op Front Tribune Tickets, Zij Tribune tickets en Premium Tickets.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • De voorstelling bevat geen dieren.
  • Kom je met de auto? Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. Het Great Christmas Circus staat opgebouwd op P5 van De Bazaar (naast de hoofdingang van het winkelcomplex aan de Parallelweg in Beverwijk).
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Great Christmas Circus te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels