Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Classical Christmas

Een sfeervol kerstconcert met een unieke hoofdrol voor pianovirtuoos Jan Vayne.

Classical Christmas

Beleef het ultieme kerstconcert met klassiekers van wereldberoemde componisten in een van de prachtige locaties door heel Nederland. Pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands met bekende solisten brengen je helemaal in de kerstsfeer.

De pianovirtuoos Jan Vayne heeft een hoofdrol en zorgt voor ontroerende momenten en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands schittert tijdens Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden van Vivaldi en neemt je vervolgens mee langs traditionele kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Jan Vayne

Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Orchestra of the Netherlands.  Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

Musici

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan - Eva Schuurman, sopraan
Pieter Jan Leusink, dirigent
Melina Meschkat - Mezzo Sopraan

Masterclass in het AFAS Theater Leusden

Beleef Classical Christmas nog intenser in het AFAS Theater Leusden. Voorafgaand aan het concert is er een masterclass. Met de masterclass beleeft u het concert nog intenser. Een nieuw en uniek concept voor Nederland! ✔ gratis masterclass ✔ gratis parkeren ✔ gratis consumpties