Naar artikel

Uit met Jonker - Dagtocht kerstmarkt

€12,- korting

Kerstshoppen in Duitsland - Dagje uit naar de mooiste en gezelligste kerstmarkten van Duitsland

Een dagje uit naar de sfeervolle kerstmarkt van Düsseldorf of Oberhausen

Reis naar één van de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf of Oberhausen. Er zijn genoeg kraampjes te bewonderen, vol met kerstcadeau's. Geniet van de gezelligheid, de glühwein en lekkere hapjes. 

Düsseldorf

Dat de kerstmarkt in Düsseldorf door veel mensen wordt gezien als de mooiste kerstmarkt in Duitsland, kunnen wij alleen maar beamen. Hier draait alles om sfeer. De Duitse stad is prachtig verlicht en staat vol met gezellige kerstkraampjes en prachtig versierde kastanjebomen. Op maar liefst zes verschillende pleinen die allemaal in een omtrek van ongeveer 1,5 kilometer liggen. Hier kun je sprookjesachtig je kerstinkopen doen. En wat dacht je van een schaatsbaan van wel 450m2; Te koud? Warm dan op met een lekker glaasje glühwein en geniet van de gezelligheid om je heen. 

Oberhausen

Uit met Jonker brengt jou naar Centro, het gigantische shopping center aan de rand van Oberhausen. Het is Europa's grootste shopping en vrijetijdscentrum! In Centro vindt jaarlijks één van de grootste kerstmarkten van Duitsland plaats, maar eigenlijk zijn dit drie kerstmarkten! Er staan maar liefst 150 houten hutjes met allemaal kerstartikelen!

Ben je uitgekeken op de kerstmarkt? Breng dan ook zeker een bezoek aan het winkelcentrum zelf. In dit schitterende overdekte centrum kunt u naar hartenlust shoppen en is er van alles te zien en te beleven. Zowel voor jong als oud! Centro is een belevenis. Niet ver van de grens. Shop-till-you-drop.

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt en weer terug. Je kiest zelf de kerstmarkt (Düsseldorf of Oberhausen), de datum en de opstapplaats. De ervaren chauffeur brengt je in een luxe touringcar veilig naar de kerstmarkt. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.   

Busvervoer en opstapplaatsen

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt in Düsseldorf of Oberhausen en weer terug. Jij arriveert daar om 11.00 uur en hebt tot 17.00 uur de tijd om de kerstmarkt en de stad te bezoeken. Om 17.00 uur vertrekt de bus weer huiswaarts. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar één van de kerstmarkten.   

Vanaf verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden. Let op: opstaplocaties verschillen per dag en per kerstmarkt.

Let op: je koopt via ANWB een voucher met een reserveringscode en via www.uitmetjonker.nl/anwb reserveer je voor een specifieke kerstmarkt incl. gewenste opstapplaats.

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Uit met Jonker voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Per ticket moet je een aparte reservering maken.
  • Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor vertrek van de bus aanwezig bent.
  • De tickets moeten geprint meegenomen worden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, uitgezonderd hulphonden.
  • De bussen naar de kerstmarkten zijn niet roelstoeltoegankelijk, rollators en inklaprolstoelen kunnen wel mee, mits mensen zelfstandig de bus in en uit kunnen.
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar je opstaplocatie te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.