Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Uit met Jonker - Dagtocht kerstmarkt

Kerstshoppen in Duitsland - Dagje uit naar de mooiste en gezelligste kerstmarkten van Duitsland

Een dagje uit naar de sfeervolle kerstmarkt van Düsseldorf of Oberhausen

Reis naar één van de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf of Oberhausen. Er zijn genoeg kraampjes te bewonderen, vol met kerstcadeau's. Geniet van de gezelligheid, de glühwein en lekkere hapjes. 

Düsseldorf

Dat de kerstmarkt in Düsseldorf door veel mensen wordt gezien als de mooiste kerstmarkt in Duitsland, kunnen wij alleen maar beamen. Hier draait alles om sfeer. De Duitse stad is prachtig verlicht en staat vol met gezellige kerstkraampjes en prachtig versierde kastanjebomen. Op maar liefst zes verschillende pleinen die allemaal in een omtrek van ongeveer 1,5 kilometer liggen. Hier kun je sprookjesachtig je kerstinkopen doen. En wat dacht je van een schaatsbaan van wel 450m2; Te koud? Warm dan op met een lekker glaasje glühwein en geniet van de gezelligheid om je heen. 

Oberhausen

Uit met Jonker brengt jou naar Centro, het gigantische shopping center aan de rand van Oberhausen. Het is Europa's grootste shopping en vrijetijdscentrum! In Centro vindt jaarlijks één van de grootste kerstmarkten van Duitsland plaats, maar eigenlijk zijn dit drie kerstmarkten! Er staan maar liefst 150 houten hutjes met allemaal kerstartikelen!

Ben je uitgekeken op de kerstmarkt? Breng dan ook zeker een bezoek aan het winkelcentrum zelf. In dit schitterende overdekte centrum kunt u naar hartenlust shoppen en is er van alles te zien en te beleven. Zowel voor jong als oud! Centro is een belevenis. Niet ver van de grens. Shop-till-you-drop.

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt en weer terug. Je kiest zelf de kerstmarkt (Düsseldorf of Oberhausen), de datum en de opstapplaats. De ervaren chauffeur brengt je in een luxe touringcar veilig naar de kerstmarkt. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.