Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nordic Days

€ 4,- korting

Beleef Scandinavische inspiratie en gezelligheid van dichtbij met een kerstmarkt op 19 en 20 oktober 2024!

Nordic Days is een tweedaags event waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten en drinken, kleding en outdoor. Er zijn verschillende standhouders aanwezig met producten, maar er is ook veel te beleven met experiences en workshops en lezingen. Kortom: beleef Scandinavië dichtbij! Met dit jaar voor het eerst een Scandinavische (buiten)kerstmarkt. In oktober liggen de eerste kerstmaterialen al in de winkel, in Scandinavie lopen ze hier sowieso heel erg voor in.

Activiteiten

Bezoek ook de presentaties waarbij je tips krijgt voor een autovakantie naar Noorwegen of welke uitjes je kunt boeken voor een trip naar Kopenhagen. Luister naar experts op het gebied van het Noorderlicht en neem deel aan een workshop XXL: deken breien met lontwol. Geniet van de demonstratie van echte Deense snoepjes, strijk neer op het terras met een Kaneelbullar en een kopje koffie. Kom huskyhonden aaien en ga met ze op de foto, terwijl je praat met een reisorganisatie over een trip naar Fins Lapland.

Je vindt bij Nordic Days 100 standhouders, zoals reisbureau’s, interieur & wonen aanbieders, outdoorkleding, food en drinks, survival & lifestyle, de kerstmarkt en nog veel meer.

Locatie: het Inspyrium

Nordic Days vindt plaats in het Inspyrium in Cuijk, een zeer groene eventlocatie! Kijk voor meer informatie op de website van het Inspyrium.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 9 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. 
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Nordic Days is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Kom je met de auto? Het terrein van Inspyrium beschikt over een eigen, gratis parkeergelegenheid. Hier zijn ook vier Ecotap-oplaadpunten en één snellader aanwezig.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij Nordic Days.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.