Naar artikel

KerstFair Huis Doorn

Tot € 5,- korting

Bezoek de KerstFair Huis Doorn en kom alvast in de kerststemming.

Heerlijk Kerstshoppen..

Heerlijk Kerstshoppen in ‘the most wonderful time of the year' met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! Vier dagen lang heerlijk flaneren en je laten inspireren door de sfeermakers, smaakmakers en specialisten die je het beste tonen van wat ze in huis hebben! Van handmade en hedendaags tot duurzaam en doordacht. Allemaal producten waar je gewoon blij van wordt! 

Doen op de KerstFair

En na het ‘shop till you drop’ tijd voor een ‘break’. Even opwarmen in het HofCafé met een glühweintje met lekkernij onder het genot van livemuziek. Schuif even aan bij Butler Cornelis voor een 'formal lunch' in de Hofkeuken. En 'last but not least' breng een bezoek aan museum Huis Doorn en verbaas je over het rijke leven van Keizer Wilhelm. Kerst begint dit jaar op 2 november! 

Rijksmuseum Huis Doorn

Wil je Museum Huis Doorn bezoeken? Vraag dan bij de ticketcontrole een kaart met tijdslot voor een rondleiding. De eerste rondleiding start om 12.15 uur en de laatste om 15.45 uur.  Een bezoek is gratis, dus inbegrepen bij je ticket(s) voor de KerstFair.

Aanvullende ticketinformatie:

 • Je bestelt een ticket voor een eenmalig bezoek voor een specifieke datum.
 • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • Op zondag 5 november zijn er geen aparte avondtickets. Je tickets zijn die dag geldig tot en met 18.00 uur.
 • De avondtickets zijn geldig vanaf 16.00 uur, een kinderticket is ook geldig als avondticket.
 • Het Rijksmuseum Huis Doorn gaat elke dag om 12.00 uur open. Wil je Huis Doorn bezoeken, dan kan dat tussen 12.00 en 15.45 uur. Vraag bij de ticketcontrole een kaart met een tijdslot voor je bezoek. Een bezoek is gratis, dus inbegrepen bij je ticket(s) voor de KerstFair.
 • Het Paviljoen is de gehele Fair gesloten.
 • Korting Museumkaart € 2,00 voor volwassenen op dagtickets en € 1,00 op kindertickets. Korting Museumkaart geldt alleen aan de kassa van Huis Doorn en niet online.
 • Honden zijn aangelijnd welkom op KerstFair Huis Doorn en het Park van Huis Doorn. In het museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn geen honden toegestaan. Voor het Park en de KerstFair geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Vergeet dus niet uw ‘doggybags’ mee te nemen!
 • De KerstFair is helaas niet te bestempelen als ‘rolstoelvriendelijk’, al liggen bijna alle stands van de Fair grotendeels aan een rolstoelvriendelijk pad. Echter, veel stands van de KerstFair zijn helaas niet toegankelijk door hoge drempels of beperkte ruimte in de stand. Op het landgoed zijn bospaden en zandwegen. De staat van de paden is erg afhankelijk van het weer.
 • Parkeren in de woonwijken wordt door de bewoners niet op prijs gesteld. Parkeer op openbare parkeerplaatsen. Volg voor parkeren bezoekers de P Borden en de instructies van eventuele verkeersregelaars. Het parkeren wordt begeleid door scouting ‘Thorheimgroep’ Doorn. Voor het parkeren wordt € 5,- per auto gerekend. De inkomsten van het parkeren komen geheel ten goede aan Scouting Thorheim Doorn. Tip! Je kan parkeren in Parkeergarage Cultuurhuis, navigatieadres: Kerkplein 1. Volg hiervoor de borden. Deze parkeergarage is op Loopafstand van Huis Doorn. Of parkeer op een legale parkeerplaats in het dorp. Huis Doorn is op ± 7 minuten lopen van het centrum van Doorn.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar KerstFair Huis Doorn te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.