Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

KerstFair Huis Doorn

Bezoek de KerstFair Huis Doorn en kom alvast in de kerststemming.

Heerlijk Kerstshoppen..

Heerlijk Kerstshoppen in ‘the most wonderful time of the year' met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! Vier dagen lang heerlijk flaneren en je laten inspireren door de sfeermakers, smaakmakers en specialisten die je het beste tonen van wat ze in huis hebben! Van handmade en hedendaags tot duurzaam en doordacht. Allemaal producten waar je gewoon blij van wordt! 

Doen op de KerstFair

En na het ‘shop till you drop’ tijd voor een ‘break’. Even opwarmen in het HofCafé met een glühweintje met lekkernij onder het genot van livemuziek. Schuif even aan bij Butler Cornelis voor een 'formal lunch' in de Hofkeuken. En 'last but not least' breng een bezoek aan museum Huis Doorn en verbaas je over het rijke leven van Keizer Wilhelm. Kerst begint dit jaar op 2 november! 

Rijksmuseum Huis Doorn

Wil je Museum Huis Doorn bezoeken? Vraag dan bij de ticketcontrole een kaart met tijdslot voor een rondleiding. De eerste rondleiding start om 12.15 uur en de laatste om 15.45 uur.  Een bezoek is gratis, dus inbegrepen bij je ticket(s) voor de KerstFair.