Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Uitjes en Tickets

Bioscoopkorting

Er gaat niets boven een avondje uit naar de bioscoop. Het magische gevoel van de lichten die dimmen, de anticipatie van een episch verhaal dat zich op het grote scherm ontvouwt. Met ANWB Eropuit profiteer je nu van de beste bioscoopkorting. Of je nu popelt om de nieuwste blockbuster te zien of een arthouse-film, met onze filmtickets ga je goedkoop naar de film.

Ultieme filmbeleving, ultieme prijzen

Door de scherpe filmkorting stap je vaker, gemakkelijk en ook voordeliger de wondere wereld van cinema binnen. Van spannende thrillers tot hartverwarmende romcoms, er is altijd een film die bij je stemming past. En dat je hierbij flink kunt besparen, maakt de ervaring nog beter.

Beste filmaanbiedingen in Pathé en Kinopolis

Bij ANWB Eropuit begrijpen we dat iedereen zijn favoriete bioscoop heeft. Daarom hebben we de beste filmaanbiedingen bij de grootste bioscoopnamen. Zoek je korting voor Pathé? Of wellicht een speciale aanbieding bij Kinopolis? Het is allemaal binnen handbereik.

Meer dan alleen een film

Een avondje bioscoop is meer dan alleen een film kijken. Het is een beleving, een uitje, een moment van ontspanning. Dankzij onze aanbiedingen wordt goedkoop naar de bioscoop gaan nu de standaard. Als je je filmavond combineert met een hapje eten vooraf of een drankje achteraf, maak je er helemaal een compleet avondje uit van.

Reserveer nu je plek

De wereld van film wacht op jou. Actie, avontuur, drama, romantiek – wat je voorkeur ook is, met onze bioscoopkorting zit je altijd op de eerste rij. Waar wacht je nog op? Pak je korting, reserveer je favoriete plek en duik in de magie van de film. ANWB Eropuit zorgt dat jouw filmavontuur onvergetelijk én betaalbaar wordt.

Korting met ANWB

Het actieaanbod is dynamisch en verandert regelmatig. Hou onze website in de gaten voor de nieuwste rondvaartkorting en andere speciale acties. Of beter nog, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de goedkoopste filmtickets. 

Met de auto naar de bioscoop?

Ga je met de auto naar de bioscoop en wil je goedkoop parkeren? Download de Onderweg app voor de beste route en goedkope parkeerplekken.

Alle bioscoopkortingen zijn geldig voor leden van de ANWB. Ben je nog geen lid en wil je wel direct voordeel hebben? Word nu lid!