Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zomerweek

€ 5,- korting

Vier samen de start van de zomer tijdens de Zomerweek.

Vier samen de start van de zomer

Van 23 t/m 29 mei vindt de Zomerweek plaats bij het Haarlemmermeerse Bos. Geniet samen van de start van de zomer! Dit jaar is het dubbel zoveel feest, want de Zomerweek wordt samen met Libelle en Margriet gevierd.

Shop tassen vol mooie zomerproducten, laat je inspireren door de laatse mode, test en proef nieuwe producten en ambachtelijke lekkerijen en laat je verrassen door geweldige acties.

Luid de zomermaanden in met feestelijke optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs én columnisten van Libelle en Margriet.

Trakteer jezelf op lekkers uit diverse foodtrucks en proef de smaken van de zomer.

Volg creatieve workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.

Kortom: dit feest wil je niet missen!

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt er een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn te bestellen via de website van de Zomerweek.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de Zomerweek, met uitzondering van hulphonden.
  • De Zomerweek is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • De Zomerweek is goed bereikbaar met de auto. Je kunt op het terrein parkeren. De parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de entree. Parkeertickets kosten € 15,- en zijn vanaf 29 februari online aan te schaffen via de ticketshop van de Zomerweek. De parkeertickets kunnen ook ter plekke worden aangeschaft. 
  • De Zomerweek is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden Pendelbussen af en aan vanaf Station Hoofddorp. Tickets voor de pendelbus zijn alleen vooraf te koopt via de ticketshop van de Zomerweek. Een ticket voor de pendelbus kost € 3,50. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.