Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

World of Dinos

25% korting

Ga deze zomer mee op ontdekkingstocht bij World of Dinos!

Tussen 13 juli en 1 september 2024 in Amsterdam

Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Help jij Ranger Tom tussen 13 juli en 1 september 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen. Maar pas op! Je bezoek is niet zonder gevaar.

De perfecte combinatie van plezier en educatie

Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?

Wordt een echte dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, sla een balletje op de dino golfbaan of ga als echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos. Kom tijdens het spelen ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid van World of Dinos.

Amsterdam

Deze zomervakantie is World of Dinos weer terug in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam! Op deze centrale locatie van meer dan 6000 m² vind je meer dan 60 levensechte dino’s. Met een brullende T-rex en een razendsnelle Velociraptor ga je weer even terug in de tijd.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij World of Dinos voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie:

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Volg de aangegeven stappen op de ANWB-voucher om je tickets te verzilveren en ontvang je tickets voor World of Dinos. Je kunt je World of Dinos tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • World of Dinos is toegangelijk voor mindervaliden. Kijk op de website voor meer informatie. 
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • De locatie van World of Dinos Amsterdam is op verschillende manieren goed te bereiken. De auto parkeren kan op het terrein van Donauweg 11 tegen een tarief van € 12,50 per dag. Parkeer de fiets of scooter in de aangewezen fietsenstalling op het terrein of bezoek World of Dinos met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk is het zo’n 12 minuten lopen naar de locatie.
  • Voor alle leeftijden dien je een geldig legitimatiebewijs aan te kunnen tonen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.