Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vakantiebeurs

Ga in één dag de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs 2024!

Vakantiebeurs 2024

Ga in één dag de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs, van 11 t/m 14 januari 2024 in Jaarbeurs Utrecht! Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of juist op zoek bent naar een combinatie van beiden, op Vakantiebeurs vind je altijd een reis die bij jou past. Ontdek het op Vakantiebeurs 2024. Naar welke (onontdekte) bestemming ga jij?

ANWB op de Vakantiebeurs

Wist je dat de ANWB ook op de Vakantiebeurs te vinden is? Maak kennis met ons brede aanbod. Van comfortabele groeps-, single-, familie- en privé rondreizen tot de mooiste autorondreizen en cruises in Europa. Maar ook op gebied van kamperen en eropuit gaan staan we voor je klaar.

Laat je verder onderdompelen in de wereld van de ANWB: shop de vakantie inventaris bij elkaar om je vervolgens direct te laten informeren over de juiste verzekeringen voor op reis. Terwijl je nog even navraag doet over jouw ANWB lidmaatschap of creditcard, verzamelen de kleintjes alvast een nieuwe stempel voor in hun kidspaspoort. Leg daarnaast samen herinneringen vast in de fotobooth en laat je inspireren tijdens een van onze presentaties.