Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Uit met Jonker - Dagtocht GP België incl. busvervoer

Uit met Jonker neemt je mee naar de Grand Prix van België!

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

De busreis is inclusief een Bronze ticket voor de Grand Prix op jouw gekozen dag. Met dit ticket heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area, die bijna rondom het gehele circuit (60%) loopt. Je kiest zelf een plek uit om te staan of te zitten. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je niets van de race hoeft te missen. 

Uit met Jonker neemt je mee naar de Grand Prix België en terug. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar het circuit van Spa-Francorchamps in België. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.  

Opstapplaatsen

Vanaf 15 verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden: Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Hoorn, Katwijk, Leiden, Lisse, Purmerend, Sassenheim, Utrecht, Volendam, Weert, Woerden. Let op: opstaplocaties kunnen per race dag verschillen.