Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Spirit of Winter

Geniet van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes en kom in kerstsferen bij Paleis Soestdijk!

De wereld van Spirit of Winter

Het wordt genieten van winterse warme gezelligheid, met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes pal voor het magische Paleis Soestdijk! Vier dagen lang heerlijk flaneren en je laten inspireren bij de sfeermakers, smaakmakers en specialisten die je het beste tonen van wat ze in huis hebben. En na het 'shop till you drop' tijd voor een 'break'! Even opwarmen in het HofCafé met een drankje met lekkers onder het genot van livemuziek. Schuif even aan bij butler Cornelis en laat je 'koninklijk' bedienen door een heuse butler of laat je culinair verrassen door de 'live cooking' demo van chefkok Dee in de HofKeuken. 

Spirit of Winter by Night

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Spirit of Winter extra lang geopend en kun je ook in de avond genieten van al het moois. Dan komen de flonkerende lichtjes, de prachtig uitgelichte lanen en knisperende vuurtjes pas écht tot hun recht.

Spirit of Winter is op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 geopend van 16.00 tot 20.00 uur. Let op: je dient hiervoor tickets te kopen: ofwel dagtickets indien je de hele dag wilt gaan, ofwel avondtickets indien je van 16.00 tot 20.00 uur wilt gaan.