Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Skate Days

Tot € 10,- korting

Leer skateboarden en doe nieuwe vaardigheden op tijdens de Skateweek bij Skate Days!

Skateweek 

De Skateweek is de perfecte manier om te leren skateboarden in de schoolvakantie. Elke dag draait het om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wij hebben een op maat gemaakt programma, voor verschillende niveaus. Je krijgt iedere ochtend les van de leraren van Skate Days en wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw leeftijd en niveau. Het maakt niet uit of je een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom. De leeftijd voor deelnemers is van 6 tot 18 jaar. 

Bij de Skateweek mag je zelf kiezen hoeveel dagen en welke dagen je mee wilt doen. De Skateweek vindt plaats buiten de reguliere openingstijden van het skatepark. Dit betekent dat wij het hele skatepark voor onszelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en is er fruit en drinken aanwezig voor iedereen. Heb je geen eigen skateboard of bescherming? Geen probleem, wij hebben skateboards voor iedereen. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!

Let op: ticket is pas geldig na reservering en dient ingewisseld te worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en wissel vervolgens je ANWB Ticket in voor een ticket van Skate Days, via de website van Skate Days. Klik op de volgende link om een je ticket in te wisselen: inwisselen. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. Doe dit zo snel mogelijk, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Ouders, familieleden of begeleiders kunnen kosteloos naar binnen en toekijken vanaf de tribune. Zij hoeven geen ticket aan te schaffen of te reserveren.
  • Alleen te gebruiken in de schoolvakanties (regio midden). Zie de website van Skate Days voor alle beschikbare data.
  • Neem op de dag van bezoek het ticket van Skate Days mee. Het ANWB-ticket hoeft niet meegebracht te worden.
  • De leeftijd voor deelnemers is van 6 tot 18 jaar.
  • Skatedays is toegankelijk voor mindervalide toeschouwers.
  • Huisdieren zijn welkom bij Skate Days.
  • Skate Days beschikt over een eigen gratis parkeerterrein. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.