Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pinksterfair het Laer

€ 3,50 korting

Shop prachtige en heerlijke producten bij ruim 90 stands op Pinksterfair het Laer op 18 t/m 20 mei 2024.

Op 18, 19 en 20 mei 2024 vindt op landgoed het Laer in Ommen Pinksterfair het Laer plaats. Er doen ruim 90 standhouders mee waar je naar hartelust prachtige én heerlijke producten kunt shoppen. Denk aan woonaccesoires, planten, kleding, (tuin)meubelen, sieraden, brocante, heel veel lekkers, huidverzorging, kunst, wellness, luxe buitenhaarden, “mancaveitems” en nog veel meer!

Er zijn verschillende terrassen om gezellig een hapje en een drankje te komen doen. Daarnaast is er een sfeervol randprogramma met bijvoorbeeld een modeshow, muziek,  theateroptredens en ook kindervermaak. Sta ook even stil bij één van de demonstraties die worden gegeven óf schuif aan bij een workshoptafel. Kortom een bezoekje aan de Pinksterfair op Landgoed het Laer is een perfect uitje voor een dagje weg! 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Bekijk vooraf het programma per dag via de website van Pinksterfair Het Laer.
  • Pinksterfair het Laer is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van het parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidentoiletten in het landhuis van landgoed het Laer. Bij nat weer is het terrein wel minder rolstoeltoegankelijk.
  • Pinksterfair het Laer beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Er zijn geen laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.
  • Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.