Naar artikel

OBJECT Rotterdam

Hét evenement op de Nederlandse designkalender!

OBJECT Rotterdam

OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. In tien jaar tijd heeft dit platform zich ontpopt tot een evenement op de Nederlandse designkalender die je niet kunt missen. OBJECT is een must see voor mensen die op zoek zijn naar interieur inspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars. Met een prikkelende mix van designdisciplines, product en industrieel, mode, sieraden, illustratie, grafisch ontwerp en architecturale vormgeving, onderscheidt OBJECT zich van andere beurzen in binnen-en buitenland. Door voortdurend jong talent te scouten blijft het aanbod verrassen. Wat begon met een bescheiden podium, is de beurs inmiddels gegroeid tot een groots designplatform! En dat moet gevierd worden.

Combineer je bezoek met de Euromast

Alle bezoekers van de beurs zijn uitgenodigd op de iconische Euromast die speciaal voor hen gratis toegankelijk is. Hier wordt tijdens OBJECT ook een designpresentatie ingericht en kun je daarnaast genieten van het adembenemend panoramisch uitzicht over de stad.

Tip: het Nhow Hotel in Rotterdam hanteert een speciaal tarief voor OBJECT deelnemers en bezoekers. Combineer je bezoek met een overnachting in dit door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas ontworpen designhotel en ontdek de stad! Klik op de volgende link voor meer informatie: overnachten.