Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Italië Evenement

Tot € 12,50 korting

Waan je in Italië tijdens het Italië Evenement op 31 mei, 1 en 2 juni 2024.

Het Italiaanse zomerfeest!

Na 20 jaar dolce vita in de tuinen van Kasteel de Haar tellen we gewoon door. Ook in 2024 valt er namelijk weer genoeg te vieren. Sterker nog, Italië heeft nog veel meer nieuws, moois en lekkers te presenteren dan dat het Italië evenement afgelopen jaren heeft kunnen laten zien en proeven . Op 31 mei, 1 en 2 juni start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen. Dit worden weer heerlijke (Italiaanse) feestdagen deze zomer!

Veelzijdig Italië

Gedurende de drie dagen Italië Evenement worden echt alle aspecten van het Italiaanse leven belicht. Er zijn dan ook niet voor niets meer dan 250 exposanten, kunstenaars, koks en artiesten je het beste van Italië laten zien, proeven, horen en beleven. Je vindt onder meer wijnen, auto’s, sieraden, olijfolie, makelaars, boeken, keukens en alle inspiratie voor een geweldige Italiaanse vakantie. Veel exposanten weten vanuit Italië hun weg te vinden naar het Italië evenement in Nederland. Italië komt dus écht naar Nederland.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij het Italië Evenement voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren 
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets van het Italië Evenement laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het Italië Evenement is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Er zijn wel wat drempels hier en daar die wat lastiger begaanbaar zijn met een rolstoel.
  • Honden zijn toegestaan, indien aangelijnd en in bepaalde gevallen dienen zij ook een muilkorf te dragen. Neem hiervoor contact op met het Italië Evenement.
  • Parkeren: Kasteel de Haar beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je betaald parkeren. Een parkeerkaart kost € 11,- en kan worden aangeschaft bij de kassa’s van Kasteel de Haar. Er kan alleen gepind worden. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.