Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Holland Ticket Services - Zomerconcert André Rieu

€ 15,- korting

Uit met Jonker neemt je mee naar André’s concerten op het romantische plein Vrijthof in Maastricht!

André Rieu – Vrijthof Maastricht

Dagtrip naar het Zomerconcert van André Rieu in Maastricht 20 juli 2024.

Begin je muzikale reis in het comfort van een luxe touringcar die vertrekt vanuit verschillende locaties in Nederland. Naarmate de dag overgaat in de avond, arriveer je in het hart van Maastricht, klaar om de magische sfeer van het Vrijthof te ervaren. Het plein, bekend om zijn historische architectuur en levendige ambiance, dient als decor voor het betoverende Zomerconcert van André Rieu. Je hebt voldoende tijd om de charmante straten van Maastricht te verkennen en te genieten van een ontspannen diner in een van de vele uitstekende restaurants voordat het concert begint. Terwijl de zon ondergaat, vind je je plek tussen duizenden fans die zijn samengekomen om André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest live te zien optreden. Hun repertoire omvat de meest geliefde walsen, krachtige filmmuziek, betoverende folklore en tijdloze popklassiekers, allemaal onder de sterrenhemel van de zomer. Na het concert, gevuld met momenten van muzikale briljantje en emotionele hoogtepunten, stap je in de touringcar voor een moeiteloze terugreis naar je oorspronkelijke vertrekpunt, met herinneringen aan een betoverende zomeravond.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Holland Ticket Services . Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Per ticket moet je een aparte reservering maken.
  • Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor vertrek van de bus aanwezig bent.
  • De tickets moeten geprint meegenomen worden.
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan. Ook kun je in de touringcar tegen betaling drinken en eten verkrijgen.
  • Huisdieren zijn niet welkom bij André Rieu Vrijthof Maastricht, uitgezonderd hulphonden.
  • De bussen naar André Rieu Vrijthof Maastricht zijn niet roelstoeltoegankelijk, rollators en inklaprolstoelen kunnen wel mee, mits mensen zelfstandig de bus in en uit kunnen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.