Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Holland Ticket Services - Dagtocht F1 België

Tot € 36,00 korting

Formule 1 dagtocht naar België - Dagje uit naar de spectaculaire Formule 1 Grand Prix van België

Een dagje uit naar de spectaculaire Formule 1 Grand Prix van België

Eind juli zullen de motoren weer worden gestart voor de Formule 1 Spa-Francorchamps Grand Prix in het prachtige België. Pak je kans en beleef dit sportieve spektakel in de Belgische Ardennen!

Kwalificatie zaterdag 27 juli

Op zaterdag barst het spektakel los met de derde training en de kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix België! De spanning stijgt verder met de races in de Formule 2- en Formule 3-klassen. Daarna staat ook de kwalificatie voor de Porsche Mobil 1 Supercup op het programma. Na afloop van de race is er voldoende tijd om nog even rond te struinen op de fanzone.

Grand Prix zondag 28 juli

Zondag, de dag waar iedere racefan verlangend naar uitkijkt! Om 15.00 uur start de meeslepende F1 Grand Prix van België. De spanning blijft op het hoogste niveau met de races van de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Mobil 1 Supercup. Na de race kun je genieten van de prijsceremonie en daarna nog even ronddwalen in de fanzone.

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Holland Ticket Services neemt je mee naar de Grand Prix en weer terug. Je kiest zelf de dag (zaterdag of zondag) en de opstapplaats. De ervaren chauffeur brengt je in een luxe touringcar veilig naar het circuit. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.   

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Holland Ticket Services voor de gekozen dag. Klik op de volgende link om een reservering te maken voor zaterdag: reserveren. Klik op de volgende link om een reservering te maken voor zondag: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Inclusief Bronze-ticket. Hiermee heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area. Klik hier voor meer informatie. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.