Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dé Winterfair

Beleef samen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij tijdens het grootste indoor-winter-evenement: Dé Winterfair.

Dé Winterfair: 24 t/m 30 november 2023

Het grootste indoor-winter-evenement in Nederland waar je samen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij beleeft. 

Dé Winterfair is een goede start van de wintermaanden en feestdagen. Laat je betoveren door sfeervolle decoraties en sprankelende lichtjes die je in een wereld van warmte en gezelligheid onderdompelen. Ontdek het uitgebreide aanbod van kraampjes met unieke producten, ambachtelijke lekkernijen en de laatste wintermode en geniet van de modeshows waarin de nieuwste wintercollecties worden gepresenteerd. Laat je inspireren in het kooktheater door culinaire experts die heerlijke winterse gerechten bereiden, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen. Ten slotte kan je deelnemen aan allerlei creatieve workshops, of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor elk wat wils.

Kom samen naar Dé Winterfair en beleef een dag vol gezelligheid, inspiratie en ontspanning. Én geniet van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft.