Naar artikel

Dé Winterfair

€ 6,- korting

Beleef van 24 t/m 30 november samen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij tijdens het grootste indoor-winter-evenement: Dé Winterfair.

Dé Winterfair: 24 t/m 30 november 2023

Het grootste indoor-winter-evenement in Nederland waar je samen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij beleeft. 

Dé Winterfair is een goede start van de wintermaanden en feestdagen. Laat je betoveren door sfeervolle decoraties en sprankelende lichtjes die je in een wereld van warmte en gezelligheid onderdompelen. Ontdek het uitgebreide aanbod van kraampjes met unieke producten, ambachtelijke lekkernijen en de laatste wintermode en geniet van de modeshows waarin de nieuwste wintercollecties worden gepresenteerd. Laat je inspireren in het kooktheater door culinaire experts die heerlijke winterse gerechten bereiden, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen. Ten slotte kan je deelnemen aan allerlei creatieve workshops, of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor elk wat wils.

Kom samen naar Dé Winterfair en beleef een dag vol gezelligheid, inspiratie en ontspanning. Én geniet van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Let op! Kinderen zijn van harte welkom, maar weet dat er geen speciale activiteiten voor kinderen aanwezig zijn.
  • Het beursgebouw heeft geen verdiepingen, liften of trappen. De meeste stands zijn ook met je rolstoel goed bereikbaar, oprijdbaar. Ben je in het bezit van een officiële invalidenkaart? Dan kun je parkeren op speciale parkeerplekken bij de Brabanthallen.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan op Dé Winterfair, m.u.v. hulphonden en/of (blinde) geleidehonden.
  • Parkeren bij de Brabanthallen kost € 15,00 per dag. Je kan deze aanschaffen via de site van Dé Winterfair.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Dé Winterfair te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.